Βαθιά ενυδάτωση με χρήση υπερήχων

Οι υπέρηχοι είναι μια φυσική μέθοδος που επιτρέπει στα  καλλυντικά προϊόντα να εισχωρούν στις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Λόγω της θεαματικής δράσης τους τα κύματα υπερήχων βελτιώνουν την υφή του δέρματος και σας χαρίζουν νεανική λάμψη.

Συγκεκριμένα, οι υπέρηχοι αυξάνουν την θερμοκρασία του δέρματος και προκαλούν αγγειοδιαστολή και υπεραιμία (αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος) με ευεργετικά για την επιδερμίδα αποτελέσματα.

Η θεραπεία στη Masters in Beauty

Στη συγκεκριμένη θεραπεία οι υπέρηχοι προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ενός μηχανήματος που λειτουργεί με υπέρηχους και βοηθά στην καλύτερη διείσδυση των ενυδατικών συστατικών στο δέρμα.
  • Δημιουργούν μικρομάλαξη
  • Μειώνουν τα οιδήματα
  • Απομακρύνουν τα προϊόντα του μεταβολισμού
  • Αναπλάθουν το δέρμα
  • Ενεργοποιούν το μηχανισμό για την έκκριση κολλαγόνου

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας;

  • Η αισθητικός της Μορφής καθαρίζει το πρόσωπό σας με γαλάκτωμα για να προετοιμάσει την επιδερμίδα σας να δεχτεί την θεραπεία.
  • Γίνεται απολέπιση (peeling) με το μηχάνημα υπερήχων νέας γενιάς, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.
  • Η αισθητικός απλώνει ειδικές αμπούλες με τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας. Η εφαρμογή πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής συσκευής θερμοθεραπείας για καλύτερη διείσδυση του προϊόντος.
  • Ακολουθεί ειδική μάσκα με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, που διεισδύει βαθιά στο δέρμα χάρη στη χρήση υπερήχων νέας γενιάς
  • Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας και μασάζ στο πρόσωπο, στον αυχένα και στο ντεκολτέ.

Είναι επώδυνη η θεραπεία με υπερήχους;

Η θεραπεία με υπερήχους είναι εντελώς ανώδυνη, αφού η χρήση της συσκευής προκαλεί μονάχα μια αίσθηση ελαφριάς θερμότητας. Μάλιστα, η περιποίηση ολοκληρώνεται με μασάζ, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.

Τι αποτελέσματα έχει;

Με τακτικές επαναλήψεις η θεραπεία βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και στη βελτίωση της εικόνας του προσώπου. Το δέρμα γίνεται πιο λείο, πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό.

Διάρκεια και επαναλήψεις;

Συνιστάται μία συνεδρία κάθε 15-20 μέρες για 4-5 επαναλήψεις. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Αντενδείξεις;

Λόγω της χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος η χρήση υπερήχων αντενδείκνυται όταν υπάρχει βηματοδότης και σε παθολογικές καταστάσεις όπως η επιληψία.

Δείτε προϊόντα μας

Treat your self

You deserve it