Αποτρίχωση με βελόνα, τι είναι

Η ριζική αποτρίχωση είναι μία υπηρεσία της αισθητικής που υπόσχεται να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ωστόσο, η σύγχρονη επιστήμη προτείνει ποικίλες μεθόδους για την αντιμετώπιση αυτού του ενοχλητικού προβλήματος. Πώς θα επιλέξετε, λοιπόν, την πιο κατάλληλη για τη δική σας περίπτωση;

Γιατί να επιλέξω την αποτρίχωση με βελόνα;

  • Είναι μια κλασική και αξιόπιστη μέθοδος αποτρίχωσης
  • Είναι μόνιμη και αποτελεσματική
  • Ενδείκνυται για μικρές περιοχές κυρίως στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα
  • Είναι ιδανική για λευκές και ξανθές τρίχες, τις οποίες αδυνατούν να καταστρέψουν τα υπόλοιπα συστήματα αποτρίχωσης, καθώς η έλλειψη μελανίνης καθιστά αναποτελεσματικά τα laser
  • Είναι η μόνη μέθοδος που χρησιμοποιείται για αποτρίχωση στο γυναικείο στήθος

Συχνές ερωτήσεις

Θα πονέσω;

Μία πολύ λεπτή  αποστειρωμένη βελόνα, σφραγισμένη και μιας χρήσης εισάγεται απαλά στην υποδοχή του δέρματος και σε όλο το μήκος του θύλακα μέχρι την θηλή. Η βελόνα δεν τρυπάει το δέρμα, γιατί η διάμετρός της είναι μικρότερη από τη διάμετρο του τριχοσμηγματογόνου θύλακα. Έτσι, ο χειρισμός είναι αναίμακτος και δεν πονάει καθόλου.

Υπάρχει κίνδυνος να μείνει σημάδι;

Με την επαγγελματική και προσεκτική εφαρμογή δεν μένουν ποτέ σημάδια από τη ριζική αποτρίχωση με βελόνα και δεν έχετε να φοβηθείτε για καμία μόνιμη παρενέργεια στο δέρμα σας. Ωστόσο, ενδέχεται σπάνια να παρατηρηθεί ελαφρύς ερεθισμός του δέρματος που διαρκεί από μία ώρα μέχρι λίγα εικοσιτετράωρα.

Ποιο είναι το βασικό πλεονέκτημα της αποτρίχωσης με βελόνα;

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της ριζικής αποτρίχωσης με βελόνα είναι ότι ο θεραπευτής διαλέγει να αποδυναμώσει μόνο τις τρίχες εκείνες τις οποίες εσείς επιλέγετε. Αντίθετα, τα μέσα που εφαρμόζονται σε όλη την περιοχή και ενεργούν στο δέρμα, στις τρίχες και στο χνούδι δεν προσφέρουν δυνατότητα επιλογής.

Συχνά, για άριστα και πιο γρήγορα αποτελέσματα η αποτρίχωση με βελόνα συνδυάζεται εξαιρετικά με το laser για το πρόσωπο. Ρωτήστε τους ειδικούς της Masters in Beauty!

Δείτε προϊόντα μας

Treat your self

You deserve it