Μεσοθεραπεία, τι είναι

Η μεσοθεραπεία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από το Γάλλο Michel Pistor το 1952 και αναγνωρίστηκε από τη Γαλλική Ιατρική Ακαδημία ως θεραπευτική μέθοδος το 1987.

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική με την οποία εγχύονται ουσίες στο μεσόδερμα, δηλαδή στο λίπος και το συνδετικό ιστό που βρίσκεται κάτω από το δέρμα. Χρησιμοποιείται σε πολλές και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους διαδικασίες.

Ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής της μεσοθεραπείας το βάθος τοποθέτησης του υλικού διαφέρει. Στη Masters in Beauty έχετε τρεις διαφορετικές επιλογές: την ενέσιμη μεσοθεραπεία, την έγχυση ουσιών με τη συσκευή dermaroller (που βασίζεται στην τεχνολογία των μικροακίδων) ή τη χρήση υπερήχων. Μάλιστα, η μέθοδος με υπερήχους είναι εντελώς ανώδυνη, ενώ προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα του προσώπου σας!

Τι συμβαίνει στην αισθητική;

Στην αισθητική ιατρική η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται για τον εμπλουτισμό του δέρματος με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα, τα οποία τρέφουν, συσφίγγουν, τονώνουν και αναζωογονούν το δέρμα, προωθούν την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και οξυγονώνουν τα κύτταρα.  Η προσθήκη υαλουρονικού οξέως ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, ώστε να διατηρείται υγιές και αστραφτερό.

Η μεσοθεραπεία προλαμβάνει και αντιμετωπίζει αισθητικά προβλήματα όπως  η χαλάρωση, η  γήρανση και οι ρυτίδες, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει ανάγκη. Η ειδικός μας θα επιλέξει το κατάλληλο μείγμα θρεπτικών συστατικών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

Που αλλού εφαρμόζεται

Η ίδια τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε ουσίες όπως προκαΐνη, πεντοξυφυλλίνη, υαλουρονιδάση και φωσφατιδιλχολίνη, οι οποίες έχουν λιπολυτικές, αγγειοσυσταλτικές, συσφιγκτικές και αποιδηματικές ιδιότητες.

Έτσι:

  • βελτιώνουν την κυκλοφορία,
  • αποδομούν τα λιποκύτταρα και
  • βοηθούν στην αποβολή των τοξινών.

Η μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους και σε όλες τις εποχές του χρόνου, ανεξάρτητα από το χρωματισμό  της επιδερμίδας τους.  Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες απολέπισης ή σύσφιξης (π.χ. ραδιοκύματα) για πιο γρήγορα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.

Δείτε προϊόντα μας

Treat your self

You deserve it