Οι περισσότερες γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα

Είναι γεγονός πως 9 στις 10 γυναίκες με μεσογειακό σωματότυπο έχουν κυτταρίτιδα. Ακόμη και αδύνατες γυναίκες που ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή αντιμετωπίζουν το αντιαισθητικό αυτό πρόβλημα, που οφείλεται κυρίως σε ορμονικές και κυκλοφορικές διαταραχές.

Κάνω γυμναστική συστηματικά. Γιατί έχω κυτταρίτιδα;

Η σωματική άσκηση αυξάνει τις καύσεις του οργανισμού και μακροπρόθεσμα μειώνει το αποθηκευμένο στους μυς λίπος. Ωστόσο, το λίπος της κυτταρίτιδας βρίσκεται κοντά στην επιφάνεια και δεν μπορεί να επαναδιοχετευθεί στο κυκλοφορικό σύστημα, ακόμα και όταν το σώμα μας «αδειάζει» τις λιποαποθήκες του. Επομένως, ο οργανισμός μας χρειάζεται βοήθεια προκειμένου να απεγκλωβίσει το παγιδευμένο λίπος και να το χρησιμοποιήσει μέσω του μεταβολισμού.

Ποια είναι η λύση ενάντια στην κυτταρίτιδα;

Η εταιρεία LPG με τη θεραπεία Endermologie® γίνεται ο πιο ισχυρός σας σύμμαχος στη μάχη ενάντια στην κυτταρίτιδα.

Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της Masters in Beauty, χειρίζεται μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μέσω ενός μικροϋπολογιστή θέτει σε λειτουργία δύο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενους κυλίνδρους. Αυτοί ασκούν ελεγχόμενη συμπίεση και παροχετεύουν (δηλ. διώχνουν) το οίδημα (πρήξιμο) που βρίσκεται ανάμεσα στα λιποκύτταρα με μηχανικό τρόπο.

  • Bελτιώνουν την κυκλοφορία
  • Aυξάνουν τη λεμφική δραστηριότητα

Επίσης, εξαιτίας της αυξημένης οξυγόνωσης των λιποκυττάρων ο οργανισμός:

  • Αποβάλλει τα περιττά υγρά και τις τοξίνες
  • Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

Σταδιακά, διορθώνεται η αντιαισθητική εικόνα της “φλούδας πορτοκαλιού”, ενώ το δέρμα τονώνεται, γίνεται πιο σφιχτό και λείο
και το σώμα αποκτά πιο αρμονικό περίγραμμα.

Συνολικά, η δράση της θεραπείας Endermologie® είναι πολλαπλή

  • Δρα κατά των κατακρατήσεων, καθώς διεγείρει το κυκλοφορικό σύστημα
  • Δρα κατά της όψης της “φλούδας του πορτοκαλιού”
  • Δρα κατά του τοπικού πάχους, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος

Συχνές ερωτήσεις

Είναι επίπονη θεραπεία;

Η θεραπεία Εndermologie® αποτελεί μία εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε σωματότυπου και δεν πρέπει να πονάει ποτέ. Εξάλλου, το LPG Endermologie πλεονεκτεί σε σχέση με το κλασικό μασάζ, διότι η ένταση της εφαρμοζόμενης πίεσης ελέγχεται ηλεκτρονικά και ασκείται σταθερά.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας η γυναίκα φοράει ένα ειδικό ολόσωμο κορμάκι, επομένως η κεφαλή δεν έρχεται απευθείας σε επαφή με το δέρμα. Η αίσθηση είναι ευχάριστη, παρόμοια με αυτή που έχει κανείς όταν απολαμβάνει ένα ανανεωτικό και χαλαρωτικό μασάζ.

Πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θεραπεία;

Κάθε θεραπεία Εndermologie® διαρκεί περίπου σαράντα λεπτά και πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα.

Απαιτούνται τουλάχιστον δώδεκα συνεδρίες ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σας, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα γίνονται εμφανή μετά τον πρώτο μήνα. Με τη συνέχιση της θεραπείας τα αποτελέσματα βελτιώνονται όλο και περισσότερο, μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δείτε προϊόντα μας

Treat your self

You deserve it