Ραδιοσυχνότητες Ecotherm

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες Εcotherm ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος και ενδείκνυται για όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, όπως οι θεραπείες με laser.

Πως ενεργεί;

Η θεραπεία βασίζεται στην εκπομπή διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF, οι οποίες θερμαίνουν τους ιστούς του προσώπου. Οι ραδιοσυχνότητες αυτές δρουν σε βαθύτερο επίπεδο από τα συμβατικά laser και μεταφέρουν στους υποδόριους ιστούς μια απολύτως ελεγχόμενη ποσότητα ηλεκτροθερμικής ενέργειας, που έχει ως αποτέλεσμα:

  • τη διέγερση των ινοβλαστών για παραγωγή, πύκνωση και αναδόμηση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης (που είναι οι κύριοι παράγοντες της νεανικής και σφριγηλής επιδερμίδας).
  • τη γένεση νέων κυττάρων και
  • την αιμάτωση και οξυγόνωση  των ιστών.

Ειδικότερα

Καθώς το Ecotherm εκπέμπει ραδιοσυχνοτήτες RF στο δέρμα και στους υποδόριους ιστούς του, εσείς έχετε την αίσθηση μιας σύντομης και βαθιάς εσωτερικής θερμότητας. Η αίσθηση αυτή αποδεικνύει πως το κολλαγόνο φθάνει στις κατάλληλες για το αποτέλεσμα της σύσφιξης θερμοκρασίες: τα κύτταρα κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα του προσώπου θερμαίνονται και συστέλλονται, οπότε το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και ζωντάνια.

Παράλληλα, το δέρμα σας, για να αποκαταστήσει την εσωτερική θερμική βλάβη, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι πέρα από τα άμεσα ορατά αποτελέσματα το δέρμα συνεχίζει να ανανεώνεται και σε βάθος χρόνου συνεχώς να βελτιώνει την υφή και την όψη του.

Έτσι, εξασφαλίζεται μακροχρόνια φυσική, ριζική και σε βάθος ανάπλαση, αναζωογόνηση, σύσφιξη και τόνωση του δέρματος. Η υφή του προσώπου γίνεται βελούδινη και υπάρχει η αίσθηση μιας τονωμένης και σφριγηλής επιδερμίδας.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσες εφαρμογές απαιτούνται;

Από την πρώτη εφαρμογή τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι αντιληπτά. Ωστόσο, συνήθως προτείνονται δυο με τρεις εφαρμογές (μία κάθε μήνα) για ιδανικότερα αποτελέσματα.

Σε ποια σημεία του σώματος εφαρμόζεται;

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες Εcotherm εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα

Στο πρόσωπο: Είναι η μόνη μη παρεμβατική μέθοδος που επιτυγχάνει αποτελέσματα αντίστοιχα με αυτά του χειρουργικού lifting

Στο σώμα: Καταπολεμά τη χαλάρωση, συσφίγγει το δέρμα και βελτιώνει την εικόνα του, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου το νυστέρι δείχνει να είναι η μόνη λύση!

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για το δέρμα μου;

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες Εcotherm:

  • είναι μη επεμβατική, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής,
  • δεν προκαλεί ερεθισμούς και τραύματα,
  • διαρκεί λίγα λεπτά και
  • δεν απαιτεί παραμονή στο σπίτι. Οι περισσότεροι επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας. Μερικές φορές παρουσιάζεται ήπια ερυθρότητα του δέρματος (σαν κοκκίνισμα από ηλιοθεραπεία), που όμως εξαφανίζεται πολύ γρήγορα.

 

Δείτε προϊόντα μας

Treat your self

You deserve it