Μεσοθεραπεία σώματος

H μεσοθεραπεία σώματος είναι μία ήπια θεραπεία που μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή, ενώ είναι εμφανέστατα μετά τις πρώτες 2-3 συνεδρίες. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της μπορούμε να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας ασχολίες.

Τι μου προσφέρει η μεσοθεραπεία σώματος;

  • Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία
  • Βοηθά στην καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων και στην αποβολή των τοξινών
  • Θεραπεύει την κυτταρίτιδα σε όλα τα στάδια
  • Μειώνει το τοπικό πάχος
  • Συσφίγγει και ενυδατώνει το δέρμα
  • Μειώνει σημαντικά και βελτιώνει την όψη των ραγάδων

Συχνές ερωτήσεις

Πώς γίνεται η μεσοθεραπεία σώματος;

Ενέσιμη μεσοθεραπεία: Η μεσοθεραπεία με βελόνες είναι μία τεχνική κατά την οποία εγχύουμε μικρή ποσότητα ενέσιμου υλικού (βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ένζυμα, υαλουρονικό οξύ κλπ) στο μεσόδερμα με τη βοήθεια βελόνας. Αυτές οι πολύ μικρές δόσεις πραγματοποιούνται με πολύ λεπτές βελόνες σε συγκεκριμένα σημεία, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος. Οι βελόνες διεισδύουν στο δέρμα σε πολύ μικρό βάθος. Ο αριθμός των εκχύσεων και το προϊόν που θα χρησιμοποιήσουμε εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

 

Roller με μικροβελόνες (derma roller): Το derma roller είναι ένας κύλινδρος με πολλές μικρές βελόνες/ακίδες μήκους 0,3 – 2,0 χιλιοστών. Κατά την εφαρμογή της συσκευής στο δέρμα ανοίγουν στην επιδερμίδα χιλιάδες μικρές οπές. Έτσι, το δέρμα απορροφά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τα προϊόντα που του παρέχουμε. Ταυτόχρονα, όταν οι ακίδες του roller (ή οι βελόνες μεσοθεραπείας) τρυπούν το δέρμα, αυτό, ως αντίδραση στις μικρο-διατρήσεις, πυροδοτεί το μηχανισμό αυτοθεραπείας του σώματος. Έτσι, παράγονται νέα κύτταρα, ο σχηματισμός του κολλαγόνου αυξάνει στο άνω χόριο και το δέρμα αποκτά πιο λεία, υγιή και νεανική όψη.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από τον βαθμό του προβλήματος. Για πιο γρήγορα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα, η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να συνδυαστεί με μηχανήματα, όπως το LPG ENDERMOLOGIE.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της θεραπείας ενδείκνυται:
➢ να πίνετε άφθονο νερό,
➢ να ακολουθείτε υγιεινή διατροφή και
➢ να γυμνάζεστε,
ώστε να μεγιστοποιήσετε τα προσδοκώμενα οφέλη!

Δείτε προϊόντα μας

Treat your self

You deserve it