Τι είναι η θεραπεία ASAP’S

H θεραπεία ASAPS ®, την οποία κατά αποκλειστικότητα σας προσφέρει η Μορφή, είναι μια ανώδυνη, ολιγόλεπτη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας του δέρματος που συνδυάζει τη χρήση ειδικών φαρμακοκαλλυντικών (cosmeceuticals) με  ελαφριές αποφλοιωτικές  θεραπείες. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός  έχει σχεδιαστεί ώστε να προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης, να βελτιώνει την εμφάνιση των ρυτίδων δέρματος και να καταπολεμά την ακμή.

H θεραπεία ASAP’S®:

  • Απομακρύνει τα κατεστραμμένα από τον ήλιο, τη ρύπανση και το χρόνο κύτταρα και απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους, ώστε να αποβάλλουν τις στερεοποιημένες και αλλοιωμένες εκκρίσεις που έχουν συγκεντρώσει
  • Αυξάνει το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος/span>
  • Μειώνει αισθητά τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμώσεις
  • Βελτιώνει εντυπωσιακά τα συμπτώματα της ακμής
  • Προκαλεί αυξημένη διέγερση στο δέρμα που ενισχύεται και διαρκεί περισσότερο όταν συνδυάζεται με προϊόντα φροντίδας του δέρματος για το σπίτι

Συχνές ερωτήσεις

Τι είδους προϊόντα χρησιμοποιούμε;

Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας χρησιμοποιούμε προϊόντα που περιέχουν συνδυασμούς φυσικών θεραπευτικών ουσιών, όπως τα παράγωγα των βιταμινών A, C, και E B – Glucaderm και Succinic, Behenic και Alpha Hydroxy Acids (οξέα φρούτων).
Όλα αυτά τα προϊόντα σε συνδυασμό με τις ειδικές θεραπείες αποδεδειγμένα επιτυγχάνουν την αναστροφή κάθε βλάβης του δέρματος που οφείλεται στο χρόνο ή στην ακμή.

Τι συμβαίνει κατά τη θεραπεία ASAP’S®;

Η θεραπεία ASAP’S®

  • χρησιμοποιεί φυσικά και χημικά μέσα για να ενισχύσει την ικανότητα του δέρματος να αυτοανανεώνεται και
  • δίνει τη δυνατότητα στο δέρμα να απορροφά καλύτερα την κάθε είδους φαρμακευτική αγωγή καθώς και τα κατάλληλα για την περιποίησή του προϊόντα.

Με ποιο τρόπο η θεραπεία ASAP’S® καταπολεμά τις ρυτίδες;

Η θεραπεία διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης που λειαίνουν τις ρυτίδες του δέρματος και εξαφανίζουν τις λεπτές γραμμώσεις του. Με επαναλαμβανόμενες συνεδρίες της θεραπείας ακόμη και οι βαθιές ρυτίδες γίνονται λιγότερο εμφανείς.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Οι συνεδρίες προγραμματίζονται μία ή δύο φορές το μήνα, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και το ρυθμό βελτίωσής του. Μετά από έξι ως οχτώ συνεδρίες συνήθως απαιτείται συντήρηση κάθε έξι εβδομάδες.

Ποιοι/ποιες είναι καλοί υποψήφιοι για τη θεραπεία;

Όσοι/όσες αναζητούν πιο νεανικό, πιο καθαρό και πιο υγιές δέρμα και επιθυμούν να προλάβουν και να διορθώσουν τα βλαβερά αποτελέσματα του χρόνου, του ήλιου και της ακμής. Η θεραπεία προορίζεται για κάθε τύπο ή χρωματισμό δέρματος, ενώ είναι ιδανική για τα μεσογειακά δέρματα.

Υπάρχουν δυσάρεστα συμπτώματα;

Κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο ή τριών εβδομάδων ενδέχεται να παρατηρηθεί ήπιος ερεθισμός. Με τη φροντίδα του ειδικού μας, λοιπόν, οι παρενέργειες μειώνονται στο ελάχιστο, ώστε άμεσα να απολαύσετε την ανανεωμένη εικόνα του δέρματός σας!

Δείτε προϊόντα μας

Treat your self

You deserve it